Деца от Благоевград с щуро космическо шоу

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Щура лаборатория и Мобилен Планетариум Астронет ще зарадват всички любознателни деца в Благоевград тази неделя. Космическото шоу за малчуганите ще е от 10 ч., 12 ч. и 14 ч. във Военния клуб в града. Децата ще участват във фестивал на науката. Поради огромния интерес се организира пак това научно мероприятие за деца. В рамките на 60 минути те ще преживеят нещо ново и вълнуващо.

Всички участници ще имат възможността да наблюдават научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.
Мобилната конструкция на Планетариума може да побере до 25 участници едновременно. А филмите, които децата ще наблюдават, се прожектират на 360 градуса и създават усещане за пълно присъствие. Прожекциите са на тема „Космос” и „Природа” и със сигурност ще впечатлят малките любопитковци. Всяко дете ще получи специален научен подарък. На нашите забавни занятия ще докажем, че науката е нещо мноооого интересно, твърдят организаторите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини