Терористично нападение в Триполи

снимка :  REUTERS
снимка : REUTERS

Трима души са убити, а над десет са ранени при нападение срещу либийското външно министерство в Триполи, предаде Ройтерс.

В нападението са участвали поне четирима души, включително атентатор-самоубиец с кола бомба и друго камикадзе, което се е взривило в сградата.

Трети нападател е загинал при експлозията, а четвъртият, който също носел взривно устройство, е застрелян от силите на реда.

Сред загиналите са началникът на управлението за ислямско сътрудничество в министерството Ибрахим аш Шаиби, служителят на подразделение от Силите за защита на Триполи Абдел Рахман ал-Мазугифи и медик, загинал от рухнал върху него прозорец на сградата.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини