Кампания срещу хепатит А в село Микрево

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Предприета е кампания за превенция за ограничаване разпространението на заболеваемостта от хепатит А в село Микрево. От община Струмяни уведомиха жителите на населеното място, че трябва да бъдат изпълнени абсолютно всички предписани мерки от Регионалната здравна инспекция- Благоевград, с цел ограничаване на това заболяване.

От кметството отправиха апел към жителите на територията на общината да оказват пълно съдействие на компетентните органи. Хората да проявят търпение за извършване на необходимите дезинфекционни дейности в сгради, улици, обществени институции и пространства.
„Молим да се изпълняват и съблюдават стриктно всички предписания от специализираните органи!
Да бъдем отговорни за нашето здраве!”, призоваха от кметството в Микрево и от Общинска администрация-Струмяни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини