Концерт за любов и приятелство ще звучи в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Концерт под надслов „Любов и приятелство“ на младия изпълнител Йордан Марков и Дует „Шик“ - Краси и Вили Гюлмезови, ще се проведе в град Сандански. В музикалното събитие ще участва и „ Dance studio Deja Vu”. Проявата в курорта е част от националното им турне. Концертът ще се проведе на 3 октомври /сряда/ от 19:00 ч. в Дома на културата.
Билети може да се закупят от касите на Туристически информационен център-Сандански. Цените на пропуските са 10, 12 и 14 лв.
Организаторите очакват пълна зала, в която зрителите ще изпеят заедно с изпълнителите едни от най-емблематичните български песни, посветени на любовта и приятелството. Концертът ще бъде с много звукови и светлинни ефекти, ще има и изненади за публиката.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини