Жена падна с кола в Места, автобус и микробус се удариха край Добринище

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Жена падна с колата си в река Места. Инцидентът е станал тази сутрин към 7.40 часа при разклона за разложкото село Елешница.

Водачката е изгубила контрол над автомобила и е излетяла в речното корито от десетина метра височина. За късмет, тя не е пострадала сериозно. Успяла е сама да излезе от колата и е се е обадила на телефон 112. Помощ на място й е оказана от екип огнеборци. 

Десет минути по-късно друг пътен инцидент е станал в района. Между село Места и град Добринище са се ударили пътнически автобус и микробус "Мерцедес". При сблъсъка няма пострадали, нанесени са само материални щети. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини