Ротарианци от САЩ и Унгария на гости в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Ротарианци от САЩ и Унгария, заедно със своите партньори от Ротари клуб Банско – Разлог, проведоха среща с кмета на община Банско – Георги Икономов. Тя бе в рамките на гостуването на Боб Паджет от Ротари – САЩ и г-н Хенинг от Ротари – Унгария, на местния Ротари клуб. Двамата господа имат два дарителски проекта, реализирани на местна територия, с които МБАЛ – Разлог се сдоби със съвременно оборудване за своето АГ отделение и отделението по вътрешни болести.

Те разговаряха с Икономов, който също е член на доброволната организация, за възможностите за подкрепа на социалните институции на територията на община Банско и оборудването им с приспособления за бита и ежедневието на хората с увреждания.

„Всеки път посещавам района на Банско и Разлог с голямо удоволствие. Взаимоотношенията в живота са много важни, а тук, с хората от Банско – Разлог създадохме чудесни партньорства. Планираме да продължим с обновяването на апаратурата на районната болница”, сподели Боб Паджет по време на дискусията.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини