Спипаха ученици при опит за кражба на пелети

Спипаха ученици при опит за кражба на пелети

Две 16-годишни момчета и 15-годишно момиче бяха задържани от полицията в Банско като съпричастни към опит за кражба на пелети. Сигнал за престъпното деяние е подаден към 00:15 часа във вторник. Съобщено е, че неизвестни лица са пробвали да задигнат 30 чувала с пелети от производствен цех в местността Зайчарника край град Добринище. Полицейски служители на РУ-Банско са заловили две момчета, които са от санданското село Дамяница, и момиче от град Белица. По случая е образуван заявителски материал.

Полицията в Банско издирва крадец на електропастир. За времето от понеделник до 13:00 часа във вторник от местността Пильовица в село Осеново е извършена кражбата на електропастира. За случая е уведомена Районна прокуратура-Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини