Световен рекорд за най-много мотори „Ямаха” гонят рокери в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Стотици мотоциклетисти от няколко държави ще опитат да подобрят в Разлог световния рекорд за най-много мотоциклети от модела „Yamaha TDM” на едно място. Събитието ще е на 11 май от 14.00 часа в центъра на града. Рекордът до момента е 208 мотоциклета, поставен през 2016 г. в Чехия.

До момента участие са заявили собственици на мотори „Yamaha TDM” от Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария и Швейцария. Всички участници ще направят почетна обиколка на град Разлог, като в 17.00 ч. ще паркират моторите си и на централния площад. Гост на мероприятието ще бъде създателят на TDM, старши съветник в „Yamaha Motor Europe” и един от двигателите на „Connected Motorcycle Consortium” - Хенес Фишер. При поставяне на нов световен рекорд Фишер лично ще подпише грамотите на участниците.

Събитието се организира от Сдружение „Yamaha TDM България“, с подкрепата на община Разлог, то е по повод 10-годишнината от създаването на клуб „Yamaha TDM България“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини