С нови дрехи и учебни пособия City Cash зарадва бъдещ първокласник от Петрич

С нови дрехи и учебни пособия City Cash зарадва бъдещ първокласник от Петрич

City Cash зарадва с нови дрехи и учебни пособия бъдещ първокласник от град Петрич.С благородната инициатива амбициозният екип на небанковата финансова институция в южния град отбелязва първия рожден ден на своя офис.

"Искахме не просто да направим празненство по случай рождения ден, а да направим едно добро дело и да зарадваме някого в нужда", призна офис мениджърът Росица Керемедчиева.

След кратко проучване екипът на City Cash в Петрич решил да подкрепи многодетната майка Екатерина Кацарова, която сама отглежда четирите си деца. Разговаряли с нея и й предложили да облекат малкия Иван, който на 15 септември за първи път ще прекрачи прага на класната стая. Съгласували с майката от какво има нужда детето и заедно купили нови дрешки, раница, учебни принадлежности и всичко необходимо за бъдещия първокласник.

Инициативата е част от програмата „Работим заедно за Вашия град“, която всички офиси на дружеството реализират в своите общности и има за цел да намира и подкрепя значими за града каузи. Кампанията „Работим заедно за Вашия град“ е подкрепена финансово от централния офис на City Cash.

"Вълнението е голямо - както за майката и бабата на момчето, така и за всички, които работим в офиса на City Cash в гр.Петрич. Разбира се, най-доволен е малкият Иван, който с нетърпение очаква първия учебен ден", разказа за емоционалната среща Росица Керемедчиева.

City Cash е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитието си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. За по-малко от четири години компанията постигна пълно национално покритие. В Югозапада City Cash има свои представителства във всяка община.

Само преди дни дружеството подкрепи и малките спортни таланти в Благоевград, с подарък оригинална футболна топка за участник в Международния детски футболен турнир, който се проведе в областния център.

Още новини