City Cash зарадва с уникална топка най-борбения футболист на детския турнир в Благоевград

City Cash зарадва с уникална топка най-борбения футболист на детския турнир в Благоевград

Дори и да останеш извън терена, пак можеш да бъдеш победител и да спечелиш награда. Именно такава награда грабна талантлив футболист от Никозия по време на V Международен детски футболен турнир, който се проведе в Благоевград.

Младата надежда на Никозия - Кристияно Георгио, остана извън надпреварата, тъй като в началото на турнира счупи ръката си. Той обаче пак се нареди сред победителите. Снощи играчът на "Апоел" получи от City Cash оригинална топка на Adidas, с която се играят мачовете в Шампионската лига през 2017 година.

Божидара Христова, офис мениджър във финансовата институция, подари наградата на талантливия футболист и му пожела много точни попадения и успехи занапред.

Небанковата финансова институция City Cash продължава да подкрепя развитието на спорта у нас. Именно затова дружеството осигури една от наградите на престижния международен футболен турнир за деца, който се провежда за пета поредна година в Благоевград.

Инициативата е част от програмата „Работим заедно за Вашия град“, която всички офиси на City Cash реализират в подкрепа на местните общности.

„За нас е удоволствие да подкрепяме прояви, които развиват таланта на подрастващото поколение. За всеки футболист е важно да играе с качествена топка, а по-добра от тази няма. Топката отива при млад футболист, който остана извън терена заради контузия. Но за нас той е победител, защото показа сила на духа, борбеност и оптимизъм дори и на резервната скамейка. Ние от City Cash  подкрепяме точно такива млади хора, които не се предават и вярват в своя успех“, заяви Божидара Христова.

Надпреварата в областния център се проведе в памет на легендарния вратар на “Пирин” – Христо Христов–Бараката.

В тазгодишното издание участваха около 320 футболисти. Със свои отбори се включиха в турнира ПФК „Левски“, ОФК „Пирин“, ФК „Динамо Загреб“, ФК „Тампа Брашов“, ФА “Дит“, ФК „Цървена звезда“, ФК „Апоел“ от Никозия и ФК „Славия”.

City Cash е небанкова финансова институция, която работи на територията на България от 2013 г. Още в рамките на първата година от развитието си се доказва като най-бързо развиващата се компания в бранша. За по-малко от четири години компанията постигна пълно национално покритие.

В Югозапада City Cash има свои представителства във всяка община, като в Благоевград работят два офиса, които улесняват достъпа на клиентите до всички продукти и услуги на институцията.

Още новини