Певицата Тита разкри съблазнителна гледка на плажа в Лозенец

Певицата Тита разкри съблазнителна гледка на плажа в Лозенец
Снимки: Фейсбук

Младата поп певица Тита успешно съчетава работата си като жури в предаването "Звездите в нас" и почивката. Поне така изглежда от снимките, които пуска в личния си профил във фейсбук. Красивата изпълнителка залага на предизвикателни фотоси от морския бряг, на които щедро показва пищната си гръд.

Тита не спира да разкрива гледка към бюста си, докато времето все още го позволява - този път от Лозенец, където плажуващите със сигурност са останали доволни от присъствието й.

Извън професионалните си ангажименти на сцената и правенето на снимки на плажа, младата певица журира в предаването “Звездите в нас", което открива нови музикални звезди и дава оценки на участниците в звездното шоу.

"Да си призная не ми е минавало през съзнанието като мечта или цел да съм част от жури. Целият ми кариерен живот мина като миг – от тогава, когато бях на 15 години, след което станах на 20 и вече съм жури. Наистина това е страхотна възможност да се докосна до много талантливи хора. Мисля, че предаването ще е супер интересно, смешно и забавно. Тази година се отдавам на работата си, както и на хубави и положителни емоции. Предстои да видите много интересни неща и в киното, и в музиката“, признава певицата.

Коментари

    Няма добавени коментари!

Напиши коментар:

Въведете кода от картинката!

Още новини