Национален парк „Пирин” търси наемател на атракцион

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Дирекция „Национален парк ”Пирин” открива процедура за възлагане чрез конкурс на туристически дейности и услуги в атракционно съоръжение „Пикника” в местност Чалин валог на парков участък „Вихрен”. Фирмата, която спечели конкурса, трябва да осигурява информационни услуги, продажба на сувенири, продажба на напитки и други стоки, да изготвя специализирани рекламни материали за обекта след съгласуване с възложителя, да организира мероприятия и събития със спортен, образователен и друг характер.

За правото да извършва туристически дейности и предлага туристически услуги в атракционно съоръжение „Пикника” изпълнителят поема ангажимент да стопанисва и поддържа съоръжението – да лакира дървените елементи, да подмени счупените, изгнили и повредени елементи, да подмаже огнищата, които се ползват от туристите. Необходимо е да има охрана, да се организира сметосъбиране и сметоизвозване от района. Базисната цена за ползването на обекта е 700 лева на месец. Срок и място за изпълнение на дейността - 1 година.

Предложенията на кандидатите се приемат до 6 юли в деловодството на НП „Пирин”. „Два са показателите за оценка на предложенията – концепция за устойчиво развитие на обекта и предложената цена. Предложенията ще бъдат разгледани на 9 юли от 11,00 часа в дирекцията на парка”, уточни директорът на НП „Пирин” – Росен Баненски.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини