Вижте кои улици затварят заради концертите БГ Радио и Франкофоли

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград в дните на Годишните музикални награди на БГ радио и фестивалът „Francofolies. Благоевград“. По заповед на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов са предприети всички необходими мерки за безпроблемното осъществяване на движението в областния център.

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде  спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „ Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за периода от 08:00 часа на 16.06 до 06:00 часа на 17.06, както и за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“,  в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“  за периода от 08:00 часа на 16.06 до 06:00 часа на 17.06, както и за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г.

Движението ще се осъществява по  улица „Полковник Дрангов“, като движението се контролира от ОД на МВР-Благоевград.

Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръгово движение, като входът ще бъде от страната на бул. „Джеймс Баучер“. Ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМКА, , както и на паркинги, в близост д парк „Македония“.

Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини