Фестивал спира търговията за ден край парка в Банско

Фестивал спира търговията за ден край парка в Банско

Без търговия в неделя, 1 юли, в района до парка в Банско заради провеждането на първия Националния фестивал за народно творчество „Фолклорна магия”. Градът е домакин на конкурс за пеене, свирене, танци и обичаи, който започва на 29 юни. Фестивалът ще се проведе в Градския парк.

Със своя заповед кметът Георги Икономов забрани извършването на търговска дейност на открито на пазара за промишлени стоки в град Банско в първия ден на юли. Временно ще бъдат затворени участъци от улиците „Цар Симеон” и Иван Джолев”.

Разпореждането на градоначалника трябва да се сведе до знанието на всички заинтересовани лица и да се постави на публично място – на таблото за обяви и съобщения в кметството и на официалния сайт на общината. За спазването на заповедта ще следят служители на община Банско и на полицията в курорта.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини