Ученици в Гоце Делчев стават журналисти и фотографи през ваканцията

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

За шеста поредна година Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев организира Лятна превантивна програма "Аз избирам доброто!". Тази година в нея са включени рекордните 13 различни клубове по интереси, в които чрез неформални методи и социална ангажираност децата ще могат да придобиват интересни знания, умения и да развиват своите таланти. Крайният срок за записване е 29 юни, а дейностите в клубовете ще се провеждат през целия месец юли и август.  

Официалното откриване на Лятната програма ще се състои на трети юли от 11,00 ч. в Дома на културата в град Гоце Делчев, където децата трябва да дойдат с родител или настойник, за да получат своята входна карта за клубовете и да се запознаят с ръководителите си. Всички занимания са  напълно безплатни. Те ще могат да избират между кледните клубове - „Приятели на природата, „Добро сърце”, ”Риболов”, „Баскетбол”, „Сръчни ръчички”, „Латино фитнес”, „Киномания”, „Забавно лятно четене”, „Рисуване”, „Фотография”, „Приятели на музея”, „Млад  журналист”, „Фотография”, „Родолюбци планинари”. Заниманията са предназначени за деца над 7 години, които са ходили на училище през изминалата учебна година.  Те са задължени да спазват правилата за поведение в клубовете и да носят своята лична входна карта при всяко посещение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини