Ракиджийницата в Добринище - на търг, наемът от 100 лв. нагоре

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Общинският съвет в Банско даде съгласие да се отдаде под наем имот – частна общинска собственост. Става въпрос за едноетажна сграда в град Добринище със застроена площ 60 кв. метра и прилежаща площ 288 кв. метра. Тя може да се ползва за варене на ракия, а отдаването под наем ще стане чрез публичен търг с явно наддаване. Нейното предназначение може да е единствено за ракиджийница.

Срокът за отдаване под наем е 5 години от датата на подписване на договора за наем. Началната тръжна цена е в размер на 99,60 лв. месечно без включен ДДС. Стъпката за наддаване е 9 лв. Депозитната вноска за участие в търга е 1000 лв. Участниците в търга, както и техните представители (управители) не трябва да имат парични задължения към община Банско.

Бъдещият наемател се задължава да проведе за своя сметка процедурите по изготвянето и утвърждаването на необходимата документация за обекта, предмет на договора, във връзка с упражняваната от него дейност и ползването му по предназначение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини