С цветна програма децата на Благоевград празнуват първи юни

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

По повод първи юни - Международен ден на детето, Община Благоевград е подготвила много изненади, подаръци и забавления. Игрите започват в 10:00 часа на площад „Македония“, където ще има подредени шатри с различни видове занимания за малки и вече пораснали деца.

Малчуганите ще могат да покажат талант и творчество в ателиетата на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, където представители от Центъра ще помагат на малките творци в работата.  Чрез томбола, в която всеки малчуган може да участва, ще бъде избрано едно дете, което ще спечели чисто нов велосипед, осигурен от „Зайо- Байо“.

Музикалната програма, представена от Народно Читалище „Никола Вапцаров“- Благоевград ще допринася за празничното настроение на града и топлите емоции.

Тази година в мероприятията участие взимат още „Еко партнърс“ и „Компас“, които идват в Благоевград с много изненади, забавления и игри за малките жители и гости на града.

Програмата на Община Благоевград за Деня на детето ще продължи с началото на най- новия фестивал в Благоевград “Jumaya Stage Festival” от 18:30 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини