Баскетболна звезда от NBA идва в Гоце Делчев за Деня на детето

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Международният ден на детето – 1 юни, по традиция ще бъде отбелязан в гр. Гоце Делчев с голям празник. Той ще се състои в Градския парк и ще започне в 10.30 часа на 1-ви юни 2018 г. /петък/.

За децата на Гоце Делчев ще има богата музикална програма, много забавления и лакомства, а така също ателие по грънчарство и рисуване, както и други интересни занимания.

След това, за по-големите деца и ученици, които обичат баскетбола, община Гоце Делчев е организирала интересна и вълнуваща среща. Американският професионален баскетболист от NBA Джими Хънт, който вече тренира и млади баскетболисти в България, ще бъде гост на Спортната академия.

От 18:00 часа в зала „Неврокоп – Арена“, ще се състои среща - разговор с баскетболната звезда и демонстрации за всички, които обичат баскетбола!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини