33 двойки честваха златни и сребърни сватби в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Под егидата на кмета на община Сандански-Кирил Котев,  33 двойки честваха своите 50 и 25 годишнини. Изключителната организация и тържественост на събитието впечатлиха семействата, които бяха посрещнати със сладка пита.

Всички гости бяха приветствани от градоначалника, който връчи на семействата по бутилка шампанско и специално ръчно изработени сувенири, които да им напомнят за този празник. В летописната книга на община Сандански, в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние, празнуващите положиха символично своите подписи, така както преди 25 и 50 години.

За да бъде празникът истински, настроението на всички гости повдигнаха момчетата и момичетата на ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини