11 детски усмивки и признателност за най-добрата госпожа в Благоевград

11 детски усмивки и признателност за най-добрата госпожа в Благоевград

11 детски усмивки, благодарност на признателни родители и обич на колегите. Това получи като подарък най-добрата госпожа в Благоевград – Наталия Начева, дългогодишен учител в Детска градина №6 „Щастливо детство“ в областния център.

Милото тържество бе организирано по повод края на учебната година за вече порасналите малчугани, които през есента за първи път ще прекрачат прага на класната стая. Другият повод за празника бе пенсионирането на госпожа Начева, която 35 години е учител в детското заведение и е обгърнала с грижи, любов и всеотдайност цели поколения.

Любимите възпитаници на най-добрата госпожа сътвориха истински спектакъл. Те я поздравиха с песни, танци и пожелания за здраве, дълголетие и споделени радости. Не по-малко развълнувани бяха и останалите учители в детската градина, които засвидетелстваха уважение и привързаност към своята колежка. Красиви букети с цветя получи Наталия Начева от родителите на своите възпитаници, повечето от които също са преминали като малки през нейните грижи и възпитание.

Малчуганите благодариха и на другата си учителка – госпожа Кристина Гошева, на която пожелаха здраве и професионални успехи.

Тържеството завърши с лакомства и още повече усмивки.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини