Детското отделение на Югозападна болница отвори врати

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

С водосвет и в присъствието на кмета на община Сандански - Кирил Котев и екипа му, Детско отделение в МБАЛ „Югозападна болница“ отвори врати в понеделник. За малките пациенти в обновеното и изрисувано с приказни герои отделение ще се грижат д-р Стаматова, завеждащ отделението, д-р Панковска и д-р Гетова.

Кметът Котев  благодари на лекарите и на всички съпричастни, за да може детското отделение в МБАЛ „Югозападна болница“ отново да заработи и да приеме първите си малки пациенти.

Преди два месеца то затвори заради липсата на достатъчно кадри. С усилията на ръководствата на здравното заведение и на общината този проблем бе решен.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини