Хандбалисти с медал за кмета на Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Децата на възраст 11 години от отбора по хандбал към ХК "Пирин"-Гоце Делчев бяха гости на кмета на общината Владимир Москов. Поводът за тяхното гостуване бе спечеленото второ място и сребърни медали в Зона "Витоша". Децата от отбора бяха придружени от своя треньор Иван Букурещлиев, както и от президента на ХК "Пирин" - Николай Пиргов. В знак на благодарност за подкрепата, която община Гоце Делчев винаги е оказвала на спорта, Николай Пиргов връчи един от спечелените сребърни медали и на кмета Владимир Москов.

Децата са се представили изключително добре в първенството. От 11 изиграни срещи, те са допуснали само 1 загуба. "Още по-впечатляващото е, че този отбор е сформиран само преди 6 месеца, за разлика от другите отбори, които тренират заедно от много по-дълго време", коментира Николай Пиргов. Освен спечелените медали отборът е получил и две индивидуални награди. Техен горд носител е Дейвид Топалов, който е отличен за най-полезен играч и за голмайстор.

Кметът Владимир Москов поздрави децата за големия успех и им пожела тези победи да продължат и занапред, за да прославят града със своите постижения.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини