Доброволци почистиха двора на детска ясла за 120 деца в Благоевград

Доброволци почистиха двора на детска ясла за 120 деца в Благоевград

В квартал „Еленово” – Благоевград, младежките организации „Иван Караджов” и „Георги Настев” към ВМРО-БНД от града, окосиха и почистиха тревните площи на детска ясла № 12 „Кокиче”.  Яслата се намира в жилищни блоковете  № 7 и № 164 на квартала. Детското заведение е с 6 групи за 120 деца.

Доброволците от ВМРО бяха се снабдили с бензинова косачка, както и с класическите метални коси с помощта, на които големия двор бе окосен идеално, а после и изчистен. Служител на Община Благоевград, който присъстваше на мероприятието каза ,че веднага след това действие, двора на яслата ще бъде обработен срещу кърлежи и други опасни насекоми.

Председателят на младежката организация „Георги Настев” Николай Танчев, каза ,че това е само малка част от програмата „Зелено родолюбие” на ВМРО, а председателя на м.о."Ив.Караджов" Вангел Тодоров сподели – „Следващата ни стъпка ще е почистване, освежаване с боя и ремонт на люлките на най-голямата детска площадка в кв. „Еленово” зад 8 СОУ ”Арсени Костенцев”, до блок № 36., като предварително ще уведомим и получим разрешение от Община Благоевград. По този начин искаме да покажем на обществеността на Благоевград , че няма непреодолими препятствия, когато сме заедно или с други думи да припомним крилатата фраза написана на Народното събрание на Република България, която е вдъхновявала предците ни, а именно  - „Съединението прави силата!”.”.  

Станимир Радулов

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини