Търсят купувач на читалището в село Виногради

Източник: Enosiasti.bg
Източник: Enosiasti.bg

Община Сандански обяви публичен търг с тайно наддаване за продажбата на читалището в село Виногради, което е частна общинска собственост. Имотът е с обща площ от 2130 квадратни метра, а двуетажната сграда в него, която някога е била културен дом, е със застроена площ 584 квадратни метра. Началната цена е в размер на 53 898 лв., земята е с цена 12 000 лв., а постройката - 41 898 лв.

Търгът ще се проведе на 15 май. „Сградата от години не се ползва за нищо. С времето се руши. Дано се намери инвеститор, който да я спаси от срутване. Някога в постройката е имало кино, сладкарница, библиотека, сега няма нищо. Останаха само петдесетина възрастни жители тук”, коментира кметският наместник Румяна Ноцкова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини