Да помогнем на малкия Божидар от Петрич да оздравее!

Божидар Илиев, снимка: Личен архив
Божидар Илиев, снимка: Личен архив

14-годишният Божидар Илиев от Петрич има нужда от подкрепата на всички добри хора, за да пребори коварна болест и да оздравее напълно. Каузата за лечението на момчето вече обедини хиляди хора в южния град.

Във всички училища в града и селата учители, родители и деца събират средства с бързи темпове, защото манипулациите, които предстоят на Божидар, са спешни. В инициативата са се включили редица заведения, магазини и неправителствени организации.

Божидар Митков Илиев е на 14 години  от село Струмешница,общ.Петрич. Той е с диагноза Сарком на меките тъкани. Лечението се провежда в LIV HOSPITAL - Истанбул. На 11 април момчето е претърпяло операция. За нея семейството трябваше  до 10.04.2018 г. да внесе в клиниката половината от стойността по изготвената оферта за операция в размер на 36 000 Евро.

Сдружение "Заедно можем повече" на 10.04.2018 преведе по сметка на клиниката 9900 евро. Тази сума бе събрана само за 3 дни. По думите на лекарите от 6- те присъстващи екипа операцията е била успешна за Божидарчо. Състоянието на детето е добро. Родителите са изключително щастливи, но и доста притеснени. По мнение на радиолозите е необходимо да се направи 3 дневно лечение или т.н брахитерапия. Това е наложително да се направи, за да се спре появата на рецидив, което вече се е случвало. А в офертата от 36 000 евро не влиза това лечение. За него е необходимо да се заплати още 22 000 долара.Тези суми е необходимо да се преведат на клиниката преди изписването на Божидар.

Сдружение "Заедно можем повече" продължава дарителската кампания. Всеки, който има възможност и желание да помогне, нека го направи. Това може да стане или чрез превод в сметката на Сдружението, като основание за внасяне се изписва Божидар Митков Илиев или чрез кутии за дарение, които сдружението е поставило на доста места в Петрич и общината.

Средствата се събират до 18.04.2018 г.чрез кутии и до 19.04.2018 г. по банков път.

СМЕТКА НА СДРУЖЕНИЕ "ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ"

BG75FINV91502015874504

БАНКОВ КОД: FINVBGSF

ПРИ ПИБ АД

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини