Цветна инициатива за децата в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско стартира „Цветна инициатива”, с която да зарадва най-малките жители на града. Кампанията ще даде възможност на децата в училищна възраст да вземат участие в лятното зацветяване на курорта. Освен да се включат в засаждането на цветята в избрана площ в централната градска част, те ще имат възможност, в срок до 30 април, да предложат свой проект на цветна фигура, да изберат цвета на композицията и нейния рисунък. Най-доброто предложение, направено от младите ландшафтни архитекти, ще бъде изпълнено през месец май с подбрани цветя, отговарящи на посоченото цветово решение.

„Пожелаваме успех  и приятни емоции на децата в това начинание. Вярваме, че тази инициатива ще предизвика у тях много положителни емоции и ще ги накара да дадат най-доброто от себе си, за да бъде Банско още по-красив и зелен град”, споделиха организаторите от община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини