Стартира фото конкурс по повод Световния ден на околната среда

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

В  Благоевград стартира конкурс за фотографии по повод Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни. Всеки желаещ може да кандидатства със снимка или видео, които трябва да показват начина, по който се допринася за опазване на околната среда. Снимките ще бъдат включени в календара на Еко Партнърс за 2019 г. 

Участие в конкурса може да вземе всеки, който обича да снима и да показва красотата на природата през обектива. Няма възрастови ограничения. Изискванията към материалите на участниците са свързани с размера на снимките, който трябва да бъде 31*47 см. Те трябва да бъдат  заснети с резолюция 3602 x 5398 пиксела или най-близката. Матрицата на фотоапарата трябва да бъде зададена на съотношение 2:3. Снимките трябва да са във формат JPEG,  а видео материалите трябва да бъдат с продължителност до 1 минута. Към всяка фотография или видео трябва да има и заглавие, както и кратко описание на сцената и  мотивацията на участника за избор на кадър, място, обект.

Всеки, който желае да се включи, трябва да посочи трите си имена, телефон за връзка с автора и населено място.  Материалите трябва да се изпратят  на имейл office@ecopartners.bg  до 1 юни /петък/  2018 година.

Авторите на 12 печеливши снимки  и на  3 видео материала  ще получат парични награди в размер на 100 лв., както и материални подаръци от Еко Партнърс.Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 5 юни 2018г., когато се отбелязва Световният ден на околната среда в сайта на Еко Партнърс, както и в тяхната прилежаща фейсбук страница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини