Община Разлог дава под наем кухня за ученическо хранене

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Общинският съвет в Разлог даде съгласие за отдаване под наем на помещение за готвене за учениците в общинските училища. Това ще стане с публично оповестен конкурс за наемането на част от недвижим имот – публична общинска собственост. Помещението – кухня майка, е с площ от 197 квадратни метра и се намира в сграда за ученическо столово хранене в ОУ „Св. Паисий Хилендарски” в село Баня.

Имотът ще се предостави под наем само за организиране и осъществяване на ученическо столово хранене в общинските училища на територията на община Разлог. Не се допуска използването му в извънучебно време за други дейности, както и производство на друг вид продукция. Срокът за отдаване под наем е 10 години. Началната конкурсна цена да е в размер на 1200 лева без ДДС, представляваща годишния  наем, ршиха общинските съветници. По време на ваканциите (от 15 юни до 15 септември) наемът ще се заплаща наполовина от определената и договорена наемна цена.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини