Децата на Благоевград тръгват „На лов за великденски яйца”

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

"На лов за великденски яйца“ отново ще привлече малките любители на предизвикателствата в Благоевград.

 Десетки яйца  ще бъдат поставени на тайни места в района на площад „Македония“, а целта е те да бъдат открити от малчуганите.

 Забавната инициатива, която се организира от Община Благоевград за поредна година, ще се проведе на Велики четвъртък от 17:00 часа на площад „Македония“.

 Непосредствено преди това, от 16:30 час, ще бъде изнесен празничен концерт, организиран от Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. За малчуганите са подготвени много забавления и изненади от Община Благоевград, Виваком и магазини „Метро“

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини