Банско оборудва трапезария с европейски пари

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Общинският съвет в Банско даде съгласие общината да кандидатства с проект ”Закупуване на оборудване за обществена трапезария”. Максималният размер на безвъзмездната финансова помощ по него е 30 000 лева с включен ДДС, съфинансиране в размер на 10% от стойността на проекта или 3000 лева с ДДС.

Местният парламент разреши кметството да осигури нобходимото съфинансиране в размер на 10% от стойността на проекта или 3000 лева с ДДС. Съветниците упълномощиха кмета  на община Банско - Георги Икономов,  да подготви необходимите документи за кандидатстване с проект ”Закупуване на оборудване за обществена трапезария” пред Фонд „Социална закрила“ на Министерството на труда и социалната политика. Целта е да се доставят и монтират нови уреди, посуда и техника за социалното заведение, което ще осигури по-добра и качествена услуга за потребителите на социалната услуга.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини