Депутатът от Гоце Делчев Димитър Гамишев подаде оставка

Снимка: фейсбук
Снимка: фейсбук

Димитър Гамишев е подал оставка, съобщава News.bg, като се позовава на изявление на народния представител Спас Гърневски. 

Малко по-рано от БСП поискаха оставката на Гамишев, като в декларация от името на социалистите го обявиха като един от фрапиращите случаи на измами с ДДС. Случаят стана обществено достояние чрез медиите в Благоевград.  

https://ilindenpres.bg/9231-bsp-pita-vyarno-li-e-che-dimitur-gamishev-e-izlugal-haznata-s-200-bona/

Тези дни НАП е започнала данъчна проверка на народния представител. Гамишев е подал оставка, за да не пречи на проверката и да не се спекулира с името на ГЕРБ. 

Оставката на Димитър Гамишев ще доведе до ново попълнение на пиринската депутатска листа на ГЕРБ. Най-вероятно овакантеното място ще се заеме от д-р Емил Тончев, лекар в болницата в Разлог и общински съветник от 2011 година в планинския град. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини