Гимназията по транспорт в Разлог чества 55 години с пъстър празник

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Гимназията по транспорт в Разлог отбеляза тържествено 55 години от създаването си. Празникът се проведе в Актовата зала на училището и бе отбелязан като Ден на постиженията и Празник на проектите. Събитието уважиха зам.-кметът по социалните дейности - инж. Венцислав Гърменов, началникът на РИО-Благоевград - Ивайло Златанов, директори на училища, ученици, родители, приятели на училището.

Грамоти за заслуги бяха връчени на ученици и учителя Елена Кисова. В празничния ден се изявиха всички клубове на училището. Представиха кулинарна изложба на Клуб „В градината на разнообразието“, информационна кампания „Живей и се забавлявай безопасно“ на Клуб „Сексуално и репродуктивно здраве“, тържествен концерт на сцена на участниците от Клуб „С мама пея и танцувам“ с ръководител Христина Попова, Стая за родителите от клубовете за работа с родители, етнографска изложба, съвместно с Исторически музей. Проведоха се спортни състезания за учениците от Клуб „С татко обичам да спортувам“, представен бе празничен брой на вестник „Училищен будилник“ от младите журналисти.

Професионална гимназия по транспорт,гр. Разлог предоставя избор от 4 професионални направления и подготвя конкурентоспособни кадри с трета професионално-квалификационна степен в сферата на транспорта и икономическите дисциплини. От 2011 г. работи по международни образователни проекти. Настоящото ръководство и колективът на гимназията реализират и други проекти и национални програми за развитие и усъвършенстване на материално-техническата база, за удовлетворяване на интересите на учениците, желанията на родителите и динамиката на пазара на труда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини