Гергана Орманлиева стана лидер на младите социалисти в Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър, БСП
Снимка: Пресцентър, БСП

Гергана Орманлиева ще ръководи Младежко обединение на БСП в Гоце Делчев. Тя бе избрана на отчетно-изборно събрание и поема поста от досегашния председател Димитър Бояджиев, който предаде символично щафетата на новото поколение младежи.

Изборът на новия младежки лидер стана в присъствието на председателят на Областен съвет на БСП Благоевград -  Валери Сарандев, кметът на община Гоце Делчев и заместник-председател на НС на БСП - Владимир Москов, както и областната председателка на младежите в Пиринско- Ваня Маникатева. Един от официалните гости на събранието бе и международният секретар на Младежкото обединение на БСП- Николай Бериевски, който получи и първата си номинация за поста национален председател на младите социалисти.

Николай Бериевски отбеляза, че се чувства изключително горд от факта, че именно първата му номинация е дошла от гоцеделчевските младежи. Той благодари на всички присъстващи и пожела успех на новото ръководство на МО на БСП Гоце Делчев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини