Сърбин отърва затвора за счупена челюст на банскалия

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Условна присъда с 3-годишен изпитателен срок получи сърбин за нанесен побой на банскалия. 25-годишният обвиняем Н. Н., роден Сърбия, сключи споразумение, което бе одобрено от Районен съд-Разлог.

Сърбинът, който е женен, завършил средно образование и неосъждан, се призна за виновен, че на 20 февруари таци година към 17.50 часа в курорта Банско, в района на кръстовище, е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на Н. В. от курортния град и му е нанесъл средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюстта.

Побойникът бе осъден да заплати по сметката на ОД МВР-Благоевград сумата от 140.76 лева, представляващи разноски по делото за експертиза. Той ще плати и 20 лева по сметката на съда, за да се покрият разноските за преводач. Съдебното определение е окончателно и има сила на влязла в сила присъда, то не подлежи на обжалване и протестиране.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини