Съветник от Благоевград ранен, парче лед счупи стъкло на колата му

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Общинският съветник от Благоевград Румен Калайджиев пострада, след като парче лед се стовари върху колата му и счупи предното стъкло.

Инцидентът е станал вчера около 10:40 часа на главен път Е-79. 53-годишният Калайджиев управлявал  лек автомобил „Ауди“ в посока от Кресна към Сандански. При разминаването му с товарен автомобил, с неизвестни към момента марка и водач, от камиона паднало парче лед, което счупило предното стъкло на лекия автомобил. 

Калайджиев е пострадал с порезни рани в областта на лицето и двете ръце, счупена черепна кост и комоцио, без опасност за живота. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сандански.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини