Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско

Снимки: ДПС, пресцентър
Снимки: ДПС, пресцентър

Цялото ръководство на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, гостува в гоцеделчевските села Брезница, Корница и Лъжница. Лидерите отпразнуваха заедно с местното население 28-я рожден ден на областното ръководство на ДПС в Пиринско.

Близо 600 активисти и симпатизанти на партията се събраха в спортната зала в Брезница, за да вдигнат тост за хубавия повод. На тържеството присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народните представители Елхан Кълков, Сергей Кичиков и Хайри Садъков, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, Айруш Хаджи-бивш народен представител от ДПС, Радослав Ревански-кмет на община Белица, Арбен Мименов-кмет на община Сатовча.

Преди това лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с жителите на трите гоцеделчевски села. Хората приветстваха високите гости и настояха представителите на партийния елит да бъдат по-близо до избирателите си и да се срещат по-често с тях.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини