Мъж загина в чeлен удар на две коли до жп линията край Благоевград

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Шофьор загина на място в тежка катастрофа на стария път от благоевградския квартал „Струмско” към село Церово. Трагичният инцидент е станал днес към 09,20 часа на шосето, което е успоредно на първокласния път Е-79.

Челно са се ударили лек автомобил „Тойота” и лек автомобил „Рено”. Водачът на тойотата, който е на 67 години, е издъхнал в резултат на сблъсъка между двете коли. Другото возило пък е паднало след катастрофата върху жп линията. Около час е отнело преместването й от релсите на огнеборците, които са се отзовали на подадения в 09,24 часа сигнал на телефон 112.

Влаковете са били спрени временно, но след 10,30 часа движението е било възстановено. Шофьорът на реното се е отървал с леки травми. Полицаи са извършили оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини