Утре се сбогуваме с Николай Кимчев, поклонението е в 10 часа в театъра

Снимка: Димитър Тренчев
Снимка: Димитър Тренчев

На 3 февруари от сцената на живота си отиде Николай Кимчев. Човек с голяма душа, артист с необятно дарование. Броени дни след като му позволи да отпразнува 65-годишнината си, неумолимата съдба стовари върху Кимата жестокия си жребий. Ден по ден, близо месец, всички които го обичаме, се молехме да стане чудо! Молехме се на мурите на Пирин така да зашумят, че да го събудят! Молехме се лудо забилите в един ритъм тъпани на стадиона в Симитли да върнат лудия ритъм на сърцето му. Молехме се заедно със семейството му на вчерашния маслосвет за живот и изцеление. Молехме се до последно…

На 5 февруари - понеделник ще се сбогуваме с Николай Кимчев. Поклонението ще бъде от 10:00 във фоайето на драматичен театър „Никола Вапцаров“, гр. Благоевград. А в 15 часа Николай Кимчев ще бъде погребан в гробищния парк на родния му квартал „Ораново“ на град Симитли.

Бог да го прости и светла му памет! 

Димитър Тренчев

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини