Дърво се стовари в час пик на най-оживената улица в Благоевград

Снимки: ИлинденПрес
Снимки: ИлинденПрес

Дърво се изтръгна от корените и падна на тротоара в Благоевград. Инцидентът стана днес около 17 часа на улица "Александър Стамболийски" при бившия ресторант "Златното пиле". 

Дървото се стовари на бордюра, но огромните му клони затрудниха движението в час пик в района, който е сред най-натоварените по това време. За късмет при инцидента няма пострадали хора, нито смачкани автомобили. 

От фирма "Биострой" реагираха веднага и за минути дървото бе нарязано и вдигнато от тротоара. Според служители на дружеството, ,дървото не е било изгнило. То е паднало, защото товарен автомобил закачил клоните му и така повалил дървото.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини