Условна присъда за сводник от Сандански

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Подсъдим за използване на непълнолетно момиче за развратни действия се призна за виновен. Районна прокуратура - Сандански е постигнала споразумение със защитата на Г. Ш., което му осигури по-леко наказание.

В периода от 22.12.2017 г. до 28.12.2017 г., в апартамент и къща, Г. Ш. използвал непълнолетно момиче за развратни действия. За предоставяните от невръстната проститутка сексуални услуги на клиенти, осигурени от подсъдимия, тя трябвало да получава половината от платените парични суми, като другата част оставала в полза на Г.Ш. 

Деянието представлява престъпление, независимо от съгласието на ненавършилата осемнадесетгодишна възраст Н. С определение на съда споразумението между страните е одобрено и на подсъдимия Г. Ш. е наложено наказание от две години и десет месеца "лишаване от свобода" с четиригодишен изпитателен срок.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини