Ученици от Елешница стават посланици на здравето

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Основно училище "Братя Миладинови" в разложкото село Елешница е едно от двете одобрени в страната за втората фаза на тазгодишния конкурс „Посланици на здравето“. Общо 45 училища са кандидатствали със своите проекти в конкурса, който се организира от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Министерство на младежта и спорта, Министерство на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисията в България.

Учениците от училището в с. Елешница, които са от 5 до 8 клас, ще работят по темата "Аз съм модерен НЕпушач". Ръководители са Десислава Драгунина и Радка Бельова, с чиято помощ децата ще реализират различни дейности като драматизация на приказка, състезателни игри, беседи за здравословни навици. Училището работи по проекта съвместно с Регионалната здравна инспекция-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини