Двама братя се биха зверски в Якоруда, единият бере душа

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Двама братя се биха жестоко, единият е приет в болница с тежка черепно-мозъчна травма и реална опасност за живота.

Екшънът се разиграл в Якоруда. Скандалът между 42-годишния дърводелец Здравко Б. и с две години по-големия му брат, се развихрил в понеделник към 13,00 часа. Те се скарали кой се грижи повече болния им баща, който е на легло.

Разправията прераснала във физическа саморазправа. В мелето Здравко грабнал стъклено шише и го стоварил върху главата на по-големия си брат.

Сигнал за боя е получен на телефон 112. На място са пристигнали полицейски служители на РУ-Разлог, който арестували по-малкия брат. Пострадалият мъж, който е инкасатор във ВиК, първоначално е закаран в МБАЛ-Разлог. По-късно е транспортиран за лечение в МБАЛ „Токуда“ в София с черепно-мозъчна травма и реална опасност за живота.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини