Фикрие от Брезница е първото бебе за 2018 г. в Неврокопско

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Фикрие Бабеч от най-голямото гоцеделчевско село Брезница, е първото бебе, което се роди в МБАЛ "Иван Скендеров" Гоце Делчев през 2018-та година. Малката Фикрие е второто дете на семейството, а 5-годишното й братче бе най-щастливо на днешното изписване на новороденото.

Бебето се роди на 2-ри януари 2018 г. и тъй като е първото, което се е родило в Гоцеделчевската болница след настъпването на новата година, то бе обект на голямо внимание. На изписването му присъства кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник-кметът Саид Иброш.

Малката Фикрие получи за спомен медальон със знака на града. Кметът на Гоце Делчев връчи официално на родителите й нейния акт за раждане, знака на града и парична сума, с която да бъде подпомогнато семейството.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини