Росен Ангелов се е застрелял, откриха тялото му край Нови Искър

Росен Ангелов
Росен Ангелов

Тялото на Росен Ангелов е открито в района на Нови Искър. Намерен е във вила, легнал на легло, с ръка, държаща пистолет със заглушител, насочен към слепоочието, съобщи БТВ.

Росен Ангелов, обвинен за касапницата в Нови Искър, вероятно се е самоубил. Той е бил завит, смъртоносната рана е в лявото слепоочие. Оръжието е малокалибрено, смята се, че с него е извършено и шесторното убийство в Нови Искър.

По-рано днес бТВ съобщи, че Ангелов, който е опитен планинар, е избягал от района на село Луково, където течеше акция по издирването му, по билото на планината в посока Нови Искър. 

През нощта са работили термокамери, пуснати са следови кучета. 

Росен Ангелов е с три присъди, последната присъда е влязла в сила през 2009 г. и е за блудство в малолетна.  Оттогава той е бил обявен за издирване и 8 г. не е бил открит. Живял е на няколко адреса в нелегалност.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини