Община Сандански с нов старши юрисконсулт след проведен конкурс

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Сандански избра старши юрисконсулт към дирекция „Стопанска и инвестиционна политика, проекти и програми“ след проведен конкурс. Две дами бяха допуснати до втория кръг, след като комисия одобри подадените документи и установи, че имат квалификацията да продължат битката за поста. Минималните изисквания към кандидатите бяха да са висшисти, с образователно-квалификационна степен „Магистър” в областта на социални, стопански и правни науки, с професионално направление „Право” и да имат поне година юридически стаж.

Изненадващо обаче на теста на 19-и декември се яви само Мария Ръждева-Петкова, докато Евелина Николова не дойде. Единствената кандидатка бе препитана от комисията по законите, по които ще упражнява своята дейност. Тя издържа успешно теста.

Победителката ще организира правно-нормативно обслужване на дейността на община Сандански, ще дава становища по правни проблеми, ще участва в комисии, ще подготвя документи с правно значение. Ще подпомага работата на администрацията при правилното прилагане на законите и подзаконовите нормативни актове. Ще изготвя заповеди, договори, искови молби, писмени защити, жалби, възражения, становища и други процесуални документи регламентиращи дейността на общинска администрация. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини