Зарадваха с музикален спектакъл хората в социални заведения в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Емоционално празнично тържество сътвориха  за хората от социалните центрове в Симитли. С концерт-спектакъл, подаръци, пожелания, празнично настроение и много топлина. Фондация „Мисия без граници" доведе добрината в Център за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства, Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция, Център за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и Защитено жилище за лица с психични разстройства.

Те изнесоха малък концерт, подариха подаръци на потребителите и  на екипите  на центровете. Внесоха много настроение, топлина и надежда за едни мирни и спокойни, светли празници в навечерието на Коледа. Екипът и потребителите на социалните услуги  искрено и сърдечно им благодариха, като ги поздравиха с рецитал на подбрани коледни стихове и песни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини