Снежни игри и 100 метра суджук в Банско за откриването на сезона

Снежни игри и 100 метра суджук в Банско за откриването на сезона

Снежни игри, злато, нов автомобил, ски звезди, Михаела Филева и 100 метра суджук, приготвен от Ути Бъчваров по специална банска рецепта, са изненадите за официалното откриване на най-добрия зимен курорт – Банско.

В съботния ден, 16 декември, любителите на зимни спортове, ще могат да се насладят на изпълнен с емоции ден в бижуто на Пирин – Банско. Денят ще започне с играта „Ловци на съкровища”, където един късметлия ще открие злато в лифта. Празникът ще продължи със звезден урок, проведен от емблемата на Банско – Марк Жирардели и най-великия италиански спускач Кристиян Гедина. Той ще бъде в курорта специално за официалното откриване на сезона, като щафетата в забавлението ще поеме младата топ изпълнителка на българската музикална сцена – Михаела Филева.

В следобедните часове Ути Бъчваров обещава невиждано Кулинарно шоу на централния градски площад. 100 метра бански суджук, гигантско барбекю и три прасенца, ще изкушават сетивата, а самодейните състави към читалище „Никола Вапцаров” ще допълнят картината в стила на най-добрите бански традиции.

Официалната церемония по откриването на сезона, със специалното присъствие на министъра на туризма Николина Ангелкова и спортния министър Красен Кралев, ще започне в 18:00 ч., а след тържествените слова и пищните фойерверки, фолк фурията Анелия ще забавлява публиката със своите горещи изпълнения.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини