Деца с интелектуални затруднения майсторят сувенири за Коледа

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Коледа е сред най-почитаните християнски празници, на които хората обръщат поглед към добротата, смирението и взаимната помощ. Това е време на любов, мир и надежда.

В дните преди Рождество Христово Сдружение „Шанс“ организира коледен базар, в който ще бъдат изложени коледни изделия, изработени от деца и младежи с интелектуални затруднения. Базарът ще се проведе от 11-и до 13-и декември, във времето от 10.30 до 14.00 часа, до централния градкски парк.

В изработването на сувенирите и тази година се включиха доброволци от Сдружение „Местни инициативи за сътрудничество“, които с ентусиазъм участват във всякакви благотворителни, социални и културни мероприятия в община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини