Полицаи изнесоха открит урок пред учениците в Долно Осеново

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Полицейски инспектори проведоха среща с възпитаниците на Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски” в симитлийското село Долно Осеново. Поводът за появата на служителите на реда в школото би получено писмо-покана, изпратено от ръководството на учебното заведение до началника на 02 РУ на МВР-Благоевград за образователна беседа по повод превантивни мерки срещу агресията сред учениците.

Децата се запознаха подробно с правилата за движение по пътищата. Те научиха от полицаите за престъпления като кражби и палежи, за употребата на наркотици, както и какви действия трябва да предприемат, ако станат свидетели на такива прояви. Инспекторите от 02 РУ и ПУ-Симитли представиха пред учениците по интересен и забавен начин своята работа. „Обяснихме как да се предпазват, за да не станат жертва на престъпление. Важно за нас бе да им обясним, че не сме някакви плашила и не бива да се страхуват от нас. Да знаят, че работата ни е да осигурим спокойствие и сигурност на хората”, споделиха полицейските инспектори. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини