Най-силният мъж на Америка аплодира деца в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Родни шампиони в силовите спортове гостуваха в град Гоце Делчев по повод състезанието по силов трибой „Победи себе си”. То се организира от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев и Клуб „Tactical Key”. Специално за надпреварата пристигна и най-силният мъж на Америка и спортист на 2015 и 2016 година на община Гоце Делчев – неврокопчанинът Димитър Саватинов.

Състезанието „Победи себе си” бе под мотото „Победи себе си – не посягай към дрогата” и имаше за цел да насърчи децата и младите хора да спортуват, да развиват волята си и да каляват тялото и духа си. Спортното събитие започна с вълнуващото изпълнение на химна на Република България от обичаната певица Николина Чакърдъкова. Сред зрителите в залата бяха народните представители Богдан Боцев и Димитър Гамишев. Сред участниците бяха не само младежи, но и момичета, разделени в различни категории.

Димитър Саватинов аплодира уменията на състезателите. В най-тежката категория - „Най-силен български юнак“ първи стана Ивайло Христов, който успя да вдигне 362,5 килограма, втори остана Владимир Владимиров с 330 килограма, а трети е Иван Майсторов с 325 кг.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини